DAN ZA SPREMEMBE SMO ZAZNAMOVALI KOT GOSTITELJI DOGODKA: “Najbolj zlata je prostovoljska lopata”

V Domu Upokojencev Sežana je potekal dogodek, ki je bil del letošnje vseslovenske skupnostne prostovoljske akcije Dan za spremembe 2024: NAJBOLJ ZLATA JE PROSTOVOLJSKA LOPATA, ki ga je organizirala Slovenska filantropija. Na tem dogodku smo se v sežanski lokalni skupnosti ponovno povezali medgeneracijsko, sodelovali so MC Podlaga, Dom na Krasu, Dom upokojencev Sežana ter učenci in dijaki Osnovne šole in Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana.

Glavni namen tega medgeneracijskega druženja je bil vključevanje, sodelovanje in povezovanje različnih generacij z istim ciljem – posaditi ali posejati sadiko ali seme ter skupaj poskrbeti, da zraste in zacveti ali obrodi sad. Naša skupna prizadevanja so usmerjena v ustvarjanje trajnih sprememb v naši skupnosti.

Vsi, ki ste se odzvali vabilu, ste s svojo prisotnostjo in delom prispevali k uspehu tega dogodka. Hvala vsem prostovoljcem, udeležencem in organizatorjem za njihovo predanost in trud pri izvedbi. Vaša podpora je ključnega pomena za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju.