OBVESTILO ZA SVOJCE, OBISKOVALCE

Svojce in obiskovalce Doma upokojencev Sežana obveščamo, da imamo v našem Domu trenutno enega okuženega stanovalca, ki je sedaj nameščen v rdeči coni.

Po tem, ko smo to okužbo odkrili, smo v soboto, 8. 1. 2022, in nato ponovno včeraj, 10. 1. 2022, na covid-19 testirali vse stanovalce.

Zelo veseli smo bili rezultata, saj je bil ta pri vseh ostalih stanovalcih negativen, kar nas navdaja z upanjem, da smo prenos okužbe pravočasno ustavili.

Zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih skrbno vsakodnevno spremljamo in izvajamo vse predvidene ukrepe po predpisanih protokolih in dodatnih posvetovanjih z zdravstveno-epidemiološko stroko.

Želimo si, da bi nam svojci in vsi obiskovalci našega Doma sledili v naših prizadevanjih, da se čimbolj ubranimo virusa, in Vas zato prosimo, da vse že uvedene ukrepe upoštevate in v Dom prihajate zdravi in dobrovoljni.

Kajti v tem času si želimo in potrebujemo Vašo pomoč in podporo, in skupaj bomo zmogli tudi ta val!

 

Sežana, 11. januar 2022                                                     

Rosana Šturm

Direktorica                                                                                                 


SPOŠTOVANI STANOVALCI, SPOŠTOVANI SVOJCI, OBISKOVALCI,

zaradi hitrega poslabševanja epidemioloških razmer po državi in v zvezi s tem navodili, ki smo jih prejeli od pristojnih služb, vas obveščamo o ukrepih, ki jim bomo v našem Domu upokojencev Sežana sledili od vključno 7.1.2022 do preklica:

  • na obisk lahko pride ena zdrava oseba (s predhodno najavo v recepciji vsaj dan prej). Nenajavljenih obiskov ne bomo mogli omogočiti.
    Obiski bodo od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 ure.
    Ob sobotah in nedeljah bodo obiski od 10.00 do 16.00 ure.
  • vse osebe, ki vstopajo v Dom, morajo imeti opravljen negativen hitri test na covid-19 (ki ni starejši od 24 ur), ne glede na izpolnjevanje pogoja PCT, in se izkazuje s potrdilom, ki ga preverjajo na recepciji.
  • Odhode stanovalcev domov močno odsvetujemo.

Seveda ob tem veljajo tudi vsi splošni preventivni ukrepi (razkuževanje rok, pravilna uporaba obraznih mask, medosebna razdalja…).

Ob zavedanju, da si z zgoraj naštetimi ukrepi želimo čimbolj zaščititi naše stanovalke in stanovalce ter zaposlene, ki zanje skrbimo, računamo na Vaše sodelovanje in odgovorno ravnanje. Samo na tak način in le skupaj bomo uspeli preprečiti vdor / zajeziti pohod virusa v Domu.

Za obisk se je potrebno najaviti vsaj en delovni dan pred obiskom na telefonsko številko 05 7311 700 ali 051 664 516 ali 051 219 014.

Hvala za razumevanje.

 

Sežana, 6. januar 2022

Rosana Šturm
Direktorica