LUTKA MED NAMI

NEPOZABNO SREČANJE Z USTVARJALNO TOPLINO IN POVEZANOSTJO

 

V sredo, 8. novembra, so člani skupine LUTKA-rija iz Doma na Krasu pripravili nepozabno doživetje za stanovalce oddelka za osebno spremljanje. S svojo izjemno predanostjo so izvedli dve čudoviti klasični basni: eno o medvedu in čebeli, drugo o volu in muhi. Njihova interpretacija je bila ganljiva in pristna, kar je prineslo toplino v srca vseh prisotnih. Poleg tega so oživili še eno izjemno delo – avtorsko basen, ki jo je ustvaril talentirani stanovalec Črtomir Clonskiy, z naslovom “Kranjski Janez, android in električne ovce”.

 

Gostitelji so blesteli v svoji predanosti, kar je izzvalo in spodbudilo vodjo Damjano Štrukelj, da je ustvarila posebno vzdušje. S svojo karizmo in sočutjem so gostje navduševali z smehom, radostjo in neprecenljivimi trenutki povezanosti. V nadaljevanju so s spontanim animacijskim programom zagotovili, da so se vsi udeleženci počutili kot del ene velike družine.

 

Skupno se veselimo prihajajočih srečanj in novih priložnosti za skupno ustvarjanje, povezovanje ter deljenje čarobnih trenutkov. Veselimo se nadaljnjega soustvarjanja nepozabnih spominov.

 

Tedeja Tavčar