Jedilniki

Hrana je del našega vsakdana, daje nam energijo in predstavlja vir hranil nujnih za ohranjanje našega zdravja. Poleg tega je prehranjevanje tudi trenutek druženja in užitka. Zaradi tega se pri načtrovanju jedilnikov nanašamo na smernice zdravega prehranjevanja, hkrati pa upoštevamo okuse in želje naših gostov, rezultat je raznolika domača kuhinja. Na osnovi zdravstvenega stanja posameznikov nudimo različne diete – sladkorna, žolčna, neslana, nemlečna, vegetarijanska – ter hrano z različno konsistenco – cela, rezana, pasirana, sondna.

 

Jedilnik navadni 30.03.-05.04.2020

Jedilnik sladkorna 30.03.-05.04.2020

Jedilnik žolčna 30.03.-05.04.2020

 

Jedilnik navadni 06.04.-12.04.2020

Jedilnik sladkorna 06.04.-12.04.2020

Jedilnik žolčna 06.04.-12.04.2020

 

 

ALERGENI V JEDEH